Eνημέρωση
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 09:25
Παρουσία της ΔΕΥΑΣ στην 31η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

 

Στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα έλαβε χώρα η 31ηΤακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (Ένωση  Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης), την Παρασκευή 12.11.2021.

Η  Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσα.

Τοποθετήσεις έκαναν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων  κ. Κ. Αραβώσης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μ. Χατζηγιαννάκης καθώς και οι εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.

Εισηγητές ήταν ο Προέδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Γ. Μαρινάκης καθώς και ο  Δήμαρχος Λάρισας και Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Α . Καλογιάννης.

Κυρίαρχα θέματα στην Ατζέντα της Γ.Σ ήταν το υψηλό ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ, η υποστελέχωση των ΔΕΥΑ και η διαδικασία προσλήψεων καθώς και η πορεία των έργων Ύδρευσης – Αποχέτευσης αυτών.

Την ΔΕΥΑ Σπάρτης εκπροσώπησε η Πρόεδρος του ΔΣ  κ. Γεωργία Δεδεδήμου συνοδευόμενη από τον Δ/ντή κ. Ηλία Τρακάκη, η οποία στο περιθώριο της Γ.Σ είχε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα, τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Α. Καλογιάννη καθώς και με άλλους Προέδρους ΔΕΥΑ.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ