Τελευταία Νέα

Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του μεγάλου δωρητή Παύλου Γιαννακόπουλου


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Από το πρακτικό 21/11-06-2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σπάρτης         

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης  σήμερα,  ημέρα  Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018,  κατά την τακτική του συνεδρίαση, μετά το  άγγελμα του θανάτου του μεγάλου δωρητή του Δήμου Σπάρτης και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας Δ.Ε. Οινούντος Παύλου Γιαννακόπουλου του Δημητρίου και προκειμένου να αποτίσει  τον απαιτούμενο φόρο  τιμής στον εκλιπόντα  μεγάλο δωρητή και να  αποδώσει  την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία και για την αδιάλειπτη θερμή συμπαράσταση του προς την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του  συμβάλλοντας  αποφασιστικά στον  εξωραϊσμό της και  Σε ένδειξη πένθους και ελαχίστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος, ως ακολούθως:              

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ  Ομόφωνα

  1. Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος.
  2. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  3. Να παραστεί ο δήμαρχος και αντιπροσωπεία μελών του δημοτικού συμβουλίου στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (στον περιβάλλοντα χώρο της Μητρόπολης) για προσκύνημα στη σωρό του εκλιπόντος.
  4. Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
  5. Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος, να  αναρτηθεί  στην ιστοσελίδα του δήμου και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας.                          

 

  Αφού συντάχθηκε και αναγνώσθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως ακολούθως:

 

Ο πρόεδρος Δ.Σ.

Σπυρίδων Γ. Μοιράγιας

 

 

 

Ακριβές  απόσπασμα

Σπάρτη 12/ 06/2018

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

 Σπυρίδων Γ. Μοιράγιας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ιωάννης Καρμοίρης (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Γρηγόρη Δήμητρα (Γραμματέας Δ.Σ.), Αποστολάκος Δημήτριος, Αργειτάκος Σταύρος,  Αργυρόπουλος Παναγιώτης, Αργυρόπουλος Σταύρος, Βελισσάρης Σάββας, Βλήτας Νικόλαος,  Βουνάσης Αλέξανδρος, Γαλανοπούλου Γεωργία,   Κανελλόπουλος Γεώργιος, Καπετανάκης Σαράντος, Κοκκορός Ευστράτιος, Κονίδης Γεώργιος, Κουμουνδούρος Παναγιώτης, Λεβεντάκης Δημήτριος, Μαντζουράνης Ιωάννης, Νικολακάκης Ευάγγελος, Πλειώτας Χρίστος, Ρήγας Παναγιώτης, Σμυρνιός Ευστράτιος, Σταθόπουλος Ιωάννης,  Στρίφας Κυριάκος,  Τζωρτζάκης Μάριος, Τσαγκαρούλης Θεόδωρος, Φλώρος Νικόλαος