Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή του γυναικείου πληθυσμού του Δήμου Σπάρτης οι προληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στη Σπάρτη το ταξίδι ζωής που πραγματοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης.

Το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και χαρίζει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις σ΄όλο τον γυναικείο πληθυσμό.

Πρόκειται για μια μεγάλη εκστρατεία πρόληψης του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, με στόχο  κάθε γυναίκα να εξεταστεί ΔΩΡΕΑΝ…

Στη Σπάρτη οι ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα έχουν εξεταστεί 157 γυναίκες , ενώ έχουν ανταποκριθεί και έχουν κλείσει ραντεβού συνολικά 580 γυναίκες .

Ευχαριστούμε το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας για την παρουσία του στο Δήμο μας και υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε  δηλώσετε συμμετοχή στο πρόγραμμα επικοινωνώντας  με το ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ :

  • κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 27310 27216 κα Ελένη Μεντή και κα Μπλάνα Χριστιάννα.

Θα υπάρξει και πρόγραμμα μεταφοράς γυναικών από όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο Σπάρτης.

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!

Από το Γραφείο Δημάρχου