Συνέλευση κατοίκων στην Τοπική Κοινότητα Ποταμιάς

Στην Τοπική Κοινότητα Ποταμιάς βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/7/2017 ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΣ κ. Παναγιώτη Ρήγα, τον Αντιδήμαρχο κ. Κονίδη Γεώργιο και στελέχη της ΔΕΥΑΣ προκειμένου  σε ανοιχτή συνέλευση να ενημερωθούν οι κάτοικοι κατά κύριο  λόγο για θέματα ύδρευσης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε σε πολύ καλό κλίμα ο Χημικός της ΔΕΥΑΣ κ. Γεώργιος Λαζαράς ενημέρωσε τους κατοίκους για την ποιότητα του νερού και τον έλεγχο που ασκεί η ΔΕΥΑΣ  προκειμένου να χορηγεί στους κατοίκους απόλυτα υγιεινό νερό. Επίσης ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχει εκτελέσει η ΔΕΥΑΣ επί της θητείας του σε αγαστή συνεργασία με εθελοντές κατοίκους της Ποταμιάς προκειμένου να πίνουν οι κάτοικοι καθαρό και υγιεινό νερό.

Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Πλαγιανό Σαράντο για την πολύτιμη προσφορά του προκειμένου να ολοκληρωθούν σε εργασίες για την βελτίωση των υποδομών της Τοπικής Κοινότητας.

Οι κάτοικοι μετά την ενημέρωση εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το ότι έχουν γίνει όλες οι ενέργειες από την ΔΕΥΑΣ προκειμένου να έχει η Τ.Κ. Ποταμιάς υγιεινό πόσιμο νερό.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Image Gallery