Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 12:32

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 118 και την παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4412/2016, το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας προτίθεται να διοργανώσει εκδρομή από την 25/9/2017 για τα  μέλη του ΚΑΠΗ στην Αρχαία Ολυμπία συνολικού προϋπολογισμού 900,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% με ένα λεωφορείο

Με βάση τα ανωτέρω, καλείσθε μέχρι και την Πέμπτη 21/9/2017 και ώρα 14.00 μ.μ. να υποβάλετε έγγραφη προσφορά σε κλειστό φάκελο, καθώς και την συνολική αμοιβή σας.

Ο φάκελος θα περιέχει :

1. Την οικονομική προσφορά.

2. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

3. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας.

4. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας.

 

Ο Πρόεδρος

 

Θεμιστοκλής Πατσιλίβας

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΣΠΑΡΤΗ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ - ΚΑΤΑΚΟΛΟ - ΣΠΑΡΤΗ

Αναχώρηση νωρίς τo πρωί από Σπάρτη με προορισμό τον Αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας έναν από τους πιο διάσημους χώρους της Αρχαίας Ελλάδας.

Θα θαυμάσουμε τα υποβλητικά ερείπια του ιερού που χρησίμευε ως πλαίσιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και καθιερώθηκαν επίσημα το 776 Π.Χ.

Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Ολυμπίας που φιλοξενεί τους θησαυρούς που έφεραν στο φως οι ανασκαφές του 18ου αιώνα.

Στη συνέχεια, μετάβαση στο γνωστό παραλιακό κέντρο του Κατάκολου, έξω από τον Πύργο. Γεύμα σε μια από τις παραλιακές φαροταβέρνες.

Συνεχίζουμε για Σπάρτη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.

Άφιξη στην πόλη της Σπάρτης αργά το απόγευμα.