Τελευταία Νέα

Μήνυμα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί μαθητές

Σήμερα ξεκινά μια σημαντική δοκιμασία για όλους σας. Η προσπάθεια εισόδου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας.
Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια τεράστια εμπειρία στον ανταγωνιστικό στίβο της Παιδείας που θα σας οπλίσει με χρήσιμες εμπειρίες και η αφετηρία μιάς καινούργιας διαδρομής για το άνοιγμα ενός νέου κόσμου αναζητήσεων και προοπτικών.
Με δεδομένο ότι η γνώση είναι η καλύτερη επένδυση, δώστε τον αγώνα σας χωρίς άγχος, οπλισμένοι με προσδοκίες και υπομονή. Αντλείστε δύναμη από τα δικά σας όνειρα και παλέψτε με ψυχραιμία για να συνεχίσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι και να γνωρίσετε νέα μονοπάτια γνώσης.

Αγαπητά μου παιδιά, η κοινωνία στο σύνολό της, ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας, περιμένει από εσάς να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας και αφοσίωση στις αρχές σας, προκειμένου να δημιουργήσετε έναν δικαιότερο κόσμο. Να θυμάστε παράλληλα πως το μέλλον σας δεν εξαρτάται μόνο από το αποτέλεσμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Με την πεποίθηση ότι τα εφόδια που αποκομίσατε καθ’ όλη τη διάρκεια της δωδεκάχρονης μαθησιακής σας πορείας, θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειές σας υγεία και δύναμη για να σας στηρίζουν στις επιλογές σας.


 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΓΕΙΤΑΚΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ