Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημοπρασία για την Αγορά από το Δήμο Σπάρτης χώρου οικοπέδου για χώρο διαχείρισης απορριμμάτων ΣΜΑ

 

Ο Δήμος Σπάρτης προκηρύσσει ανοιχτή, φανερή, προφορική και μειοδοτική δημοπρασία για την Αγορά χώρου οικοπέδου για χώρο διαχείρισης  απορριμμάτων ΣΜΑ. Για τα προσφερόμενα προς αγορά ακίνητα ( γεωτεμάχια ) πρέπει απαραίτητα να ληφθούν υπόψη  τα κριτήρια όπως έχουν ομαδοποιηθεί σε κατηγορίες, και όπως περιγράφονται στην αριθ. 42/2020 (ΑΔΑ 61ΕΗΩ1Ν-140Α.Δ.Σ)  και στην  127/20  Α.Ο.Ε  (ΑΔΑ Ψ77ΞΩ1Ν-Π63). Ως επιπλέον κριτήρια, είναι το ακίνητο α) να έχει έκταση τουλάχιστον 4 στρέμματα, να είναι ενιαίο, ή αν πρόκειται για όμορα ακίνητα του ιδίου ή διαφορετικών ιδιοκτητών, αυτά να αποτελούν ενιαία έκταση η οποία θα είναι τουλάχιστον 4 στρέμματα. β) να ευρίσκεται εντός ζώνης δέκα πέντε (15) χιλιομέτρων πέριξ των ορίων του Σχεδίου Πόλεως Σπάρτης ( κύκλο 15 χιλιομέτρων γ)να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο δ) να έχει πρόσωπο σε δημοτική, αγροτική οδό, επαρκούς πλάτους, ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό φορτηγών αυτοκινήτων.  

Καλούμε όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στην δημοπρασία, να καταθέσουν αίτηση-δήλωση συμμετοχής και πώλησης του ακινήτου, στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου και στη διεύθυνση: Δήμος Σπάρτης, οδός Ευαγγελιστρίας 85-87, Τ.Κ. 23100, Σπάρτη Λακωνίας. Η αίτηση γίνεται, υπ’ όψη του τμήματος εσόδων και περιουσίας, εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από της τελευταίας δημοσιεύσεως της διακήρυξης του Δημάρχου.

 

Περίληψη διακήρυξης

Διακήρυξη