Τελευταία Νέα

Ανακοίνωση – Πρόσκληση (Αιτήσεις συμμετοχής για εγγραφή παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Σπάρτης)

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης  καλεί


o    Τις μητέρες προ-νηπίων από 2,5 ετών (30 μηνών) έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο)
o    Τα άτομα (γυναίκες και άνδρες), στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση, η επιμέλεια παιδιών
o    Τα άτομα που βρίσκονται σε χηρεία

που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας για την περίοδο 2015-2016 (Παιδικός Σταθμός Σπάρτης / Α & Β Παράρτημα, Παιδικός Σταθμός Ξηροκαμπίου), να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πλαίσιο της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» σύμφωνα με την αρ.πρωτ.2100/16-07-2015 πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η πράξη στοχεύει στην ισότιμη πρόσβαση στην εργασία, με την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και φιλοξενίας προ-νηπίων από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Οι μητέρες / ωφελούμενες (με την αναφορά μητέρες νοούνται αντίστοιχα και οι άνδρες-πατέρες)  που θα ενταχθούν στην εν λόγω πράξη, θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
α) να  εργάζονται  στην  Ελλάδα  ως  μισθωτές  ή  αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα, ή
β) να συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (Επιδότηση Νέων Θέσεων Εργασίας, Επιχορήγηση Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών, Προγράμματα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας, Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Προγράμματα εγγυημένης απασχόλησης) ή
γ) να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, καθώς και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή
δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες πριν τη δημοσίευση της αρ.πρωτ.2100/16-07-2015 πρόσκλησης.

Εξαιρούνται από την παρούσα πρόσκληση οι τακτικοί και αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., καθώς και οι μόνιμοι και αορίστου χρόνου υπάλληλοι των Ο.Τ.Α. (α΄ και β΄ βαθμού) και των Ν.Π.Δ.Δ. των ΟΤΑ.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. από τις 5/8/2015 έως τις 18/8/2015 μόνο ταχυδρομικά ή με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων, ορίζεται η 18/8/2015 και ώρα 14:00, βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή υπηρεσίες ταχυμεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και παροχή βοήθειας για τη συμπλήρωση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπαλλήλους: κ.Θωμάκου Αντωνία, κ.Σαραντάκου Γεωργία και κ.Σπυρόπουλο Ευστράτιο, Διεύθυνση: Δωριέων 11 (πρώην γραφεία ΤΕΔΚ), τηλ.2731029082.

Για το Ν.Π.Δ.Δ.
Ο Πρόεδρος


ΒΟΥΝΑΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Διαβάστε εδώ την πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Αίτηση Συμμετοχής- Υπεύθυνη Δήλωση Γονέων

Ανακοίνωση προς τους Αιτούντες-Αιτούσες