Τελευταία Νέα

Εγκαίνια του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Κ.Α.Π.Η. στο Λευκόχωμα

Το Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του δήμου Σπάρτης, συνεχίζοντας την εξακτίνωση των υπηρεσιών του, οργάνωσε στην κοινότητα του Λευκοχώματος ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ.Α.Π.Η., το οποίο εγκαινιάστηκε την 19η Οκτωβρίου.

Ο Αγιασμός έγινε από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη κ. Σεραφείμ και τον Αιδεσιμότατο π. Λουκά.

Στα εγκαίνια παρέστη ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαλιώτης, ο οποίος επαίνεσε το έργο του Ν.Π. λέγοντας στους δημότες του χωριού πως το Κ.Α.Π.Η. που τους παραδίδεται, θα αποτελεί τόπο επικοινωνίας όλων των δημοτών, μεγάλων και μικρών, που εκεί θα μπορούν να υλοποιούν κοινωνικές, πολιτιστικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Η αντιπεριφερειάρχης κα Τζανετέα, αφού ευχαρίστησε τον δήμο για το έργο αυτό, είπε πως ο χώρος του Κ.Α.Π.Η. θα εξυπηρετήσει πολλαπλώς τις ανάγκες του χωριού.

Ευχαριστίες θερμές απηύθυνε ο τ. δήμαρχος κ. Αργειτάκος, ο πρόεδρος της ΤΚ κ. Σωτηράκος Γεώργιος, όπως και το μέλος της 5μελούς επιτροπής του Κ.Α.Π.Η. Λευκοχώματος, κα Πριστούρη Γεωργία, η οποία σημείωσε την ουσιαστική συμβολή σ’ αυτό το έργο του προέδρου του Ν.Π., κ. Θέμη Πατσιλίβα.

Ο κ. Πατσιλίβας, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές αυτού του έργου, υπογράμμισε την αναγκαιότητα αυτού (αφού δεν υπήρχε στο χωριό άλλος δημοτικός ή ιδιωτικός χώρος συνάντησης και επικοινωνίας των συγχωριανών) και είπε ότι είναι βέβαιος πως τον χώρο αυτόν, θα τον αγαπήσουν, σεβαστούν και θα τον περιφρουρήσουν σαν το σπίτι τους.

Ο κ. Πατσιλίβας παρέδωσε στην υπεύθυνη 5μελή επιτροπή την Κανονιστική Πράξη Λειτουργίας του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Κ.Α.Π.Η. Λευκοχώματος και τα αναγκαία βιβλία που χρειάζονται (πρακτικών, ταμείου, αλληλογραφίας κλπ).

Πραγματικά, το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Κ.Α.Π.Η. Λευκοχώματος είναι ένα στολίδι του χωριού, για τους εξαίρετους κατοίκους του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε φαγητό, τραγούδι και χορός, προσφορά του δημάρχου, των γυναικών του χωριού, του προέδρου κ. Σωτηράκου, ο οποίος δώρισε μια τηλεόραση, και του Ν.Π., που διήρκησε έως τις μεταμεσονύκτιες ώρες, αφού η μουσική πανδαισία προσφορά του Ηλία Σωτηράκου, ξεσήκωσε τους παριστάμενους.

Στα εγκαίνια του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Κ.Α.Π.Η. Λευκοχώματος παρευρέθησαν ακόμα, ο αντιδήμαρχος κ. Κονίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Γρηγόρη Δήμητρα και κ. Βλάχος Νικήτας, ο τοπικός σύμβουλος Σπάρτης κ. Παπαδόπουλος Γιάννης και οι σύμβουλοι του Ν.Π. Τσίπουρας Κων/νος, Ψημαρινός Κων/νος και Αγγελέτου Γεωργία.

Από το Γραφείο Τύπου του Ν.Π.

 

 {gallery}white{/gallery}