Τελευταία Νέα

Sparta Tourism Experience - Κάλεσμα χορηγών επικοινωνίας

Ο Δήμος Σπάρτης, στα πλαίσια της τουριστικής πολιτικής του, προτίθεται να διοργανώσει διήμερη εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο «SPARTA TOURISM EXPERIENCE» στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2018, στο χώρο του ξενοδοχείου MYSTRAS GRAND PALACE RESORT & SPA. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται στον τουρισμό και τις υπηρεσίες του στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης.

Τις δύο ημέρες της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ομιλητές, οι οποίοι θα προσφέρουν σημαντικές γνώσεις σε θέματα τουρισμού, μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις.

Εκτός του προφανούς στόχου της εκπαίδευσης και κατάρτισης του τουριστικού δυναμικού, σκοπός της εκδήλωσης είναι και να αναδειχθούν οι αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και των συνεργειών, ακολουθώντας το παράδειγμα και τη φιλοσοφία του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

Το «SPARTA TOURISM EXPERIENCE» ευελπιστεί στο να εμπνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς και άτομα, να προσελκύσει καταξιωμένους ομιλητές του τουριστικού κλάδου που έχουν να προσφέρουν νέες ιδέες και γνώσεις και να δώσει κίνητρο σε όσους ασχολούνται άμεσά ή έμμεσα με τον τουριστικό κλάδο, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του.

Η εκδήλωση θα έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (οργανωτές, ομιλητές, λοιπό ανθρώπινο δυναμικό, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) θα συνεισφέρουν εθελοντικά για την πραγματοποίησή του. Βάσει αυτής της φιλοσοφίας η συμμετοχή του κοινού θα είναι ανοικτή και χωρίς κανένα κόστος.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να συμβάλλετε κι εσείς στην επιτυχή διοργάνωση της εκπαιδευτικής διημερίδας «SPARTA TOURISM EXPERIENCE» ως χορηγοί επικοινωνίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ