Δευτέρα 20 Απριλίου 2026

Βιωματική δράση για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών

 

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Τρίτη 27/02/2024 η βιωματική δράση, η οποία υλοποιήθηκε από τα στελέχη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού και συγκεκριμένα από το παράρτημα  ΡΟΜΑ του Κέντρου Κοινότητας, στην Ε΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό  και την Ψυχολόγο του Σχολείου.

Το  θέμα  της δράσης ήταν τα οφέλη της συνεργασίας σε μια ομάδα και πως η ανάπτυξη δεξιοτήτων βοηθούν  στην επίτευξη της.

Κατά την δράση τα παιδιά κλήθηκαν να κάνουν ομαδικές χειροτεχνίες, με θέμα που επέλεξαν τα ίδια, ύστερα από ομαδική απόφαση τους, καθώς επίσης συμμετείχαν σε μια ομαδική χειροτεχνία με συγκεκριμένο θέμα, όπου τα παιδιά κλήθηκαν να ζωγραφίσουν τη σκέψη τους στο άκουσμα μιας λέξης.

Σκοπός της δράσης, ήταν τα παιδιά να κατανοήσουν δεξιότητες που προάγουν την επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας, καθώς και την συνεργασία των μελών.

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στον Διευθυντή, στους εκπαιδευτικούς και στη ψυχολόγο του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών για την καλή συνεργασία μας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Βιωματική δράση για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών
Βιωματική δράση για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αμυκλών

NewsLetter

Ενημερωθείτε για τα νέα του Δήμου Σπάρτης

Information

×