Eνημέρωση
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 14:50
Έκκληση Βαγιακάκου για επαγρύπνηση και ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Δ.Ε. Φάριδος

 

Αυξημένη επαγρύπνηση για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιών ζητεί η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και αρμόδια για την Δημοτική Ενότητα Φάριδος, κ. Αδαμαντία Βαγιακάκου-Δογαντζή, η οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλες και όλους όσοι συνέβαλλαν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα στις Κοινότητες Καμινίων, Ξηροκαμπίου και Ποταμιάς της Δ.Ε. Φάριδος.

Σε δήλωσή της, η κ. Βαγιακάκου τονίζει: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς την Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, τους χειριστές εναερίων μέσων, την Πολιτική Προστασία του Δήμου, που έσπευσε άμεσα σε όλα τα περιστατικά, καθώς και στους ιδιοκτήτες χωματουργικών μηχανημάτων, αλλά και κάθε ιδιώτη που δεν δίστασε να ριχτεί στη μάχη για την αντιμετώπιση των πύρινων εστιών. Η συνδρομή όλων στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών ήταν πολύτιμη.

Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου τόσο προς τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, κ.κ. Αποστολάκο Ηλία, Πιερρουτσάκο Κλεομένη και Λεοντσίνη Μιχαήλ, όσο και προς τους εμπλεκόμενους Αντιδημάρχους, κ.κ. Δημοσθένη Κακούρο (Πολιτικής Προστασίας) και Δημήτρη Γιαννόπουλο (Καθαριότητας), για την άψογη και αγαστή συνεργασία.

Δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω θερμά και όσους έσπευσαν να βοηθήσουν στην προσπάθεια κατάσβεσης από τον γειτονικό Δήμο Ευρώτα και ειδικότερα τις Τοπικές Κοινότητες Δαφνίου, Βασιλακίου και Κροκεών. Αποδείξαμε όλοι μαζί ότι στα δύσκολα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, είμαστε ενωμένοι και δίνουμε κοινή μάχη για το καλό του τόπου μας».