Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια δύο (2) σαρώθρων συλλογής σκουπιδιών

Ο Δήμος Σπάρτης γνωστοποιεί ότι ενδιαφέρεται για την προμήθεια δύο (2) σαρώθρων συλλογής σκουπιδιών για την κάλυψη αναγκών του.

Ο προϋπολογισμός οι τεχνικές προδιαγραφές και συμπληρωματικά στοιχεία μαζί με το έντυπο προσφοράς  περιέχονται στην αρ. 58/2018 συνημμένη μελέτη της Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Χωροταξίας , Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Κριτήριο θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής  και καλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν την οικονομική προσφορά τους σε σφραγισμένο φάκελο έως την     1η  Οκτωβρίου    , ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 στην Γραμματεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης στην Μαγούλα (ισόγειο).

Δεκτές θα γίνονται μόνο ενσφράγιστες προσφορές. Σε αντίθετη περίπτωση απορρίπτεται η οικονομική προσφορά. Ο φάκελος της προσφοράς θα πρωτοκολλείται. Προσφορές που θα υποβληθούν μετά τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν παραλαμβάνονται. Στο φάκελο θα πρέπει να αναγράφονται τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ : ΕΠΩΝΥΜΙΑ & ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και μέσα να περιέχεται η οικονομική προσφορά και :

 

  1. Απόσπασμα ποινικού μητρώου αντίστοιχο ανά περίπτωση.
  2. Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας
  3. Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας για τον ιδιοκτήτη και για τους εργαζόμενους.
  4. Παραστατικό εκπροσώπησης.

Η προσφορά θα είναι σύμφωνη με τις τεχνικές προδιαγραφές .                               

Η κατακύρωση θα γίνει με απόφαση Δημάρχου.

Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από τον κο ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΥΡΥΣΘΕΝΗ  27313-63360, από το Τμήμα Καθαριότητας  κος  Νικολέτος Σταύρος  27310-27785  και από το Τμήμα Προμηθειών και Εργασιών του Δήμου Σπάρτης, , Τηλ: 27313-61118, αρμόδιος υπάλληλος Γεώργιος Σμυρνιός .

Συνημμένα                                                                                        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η αρ.58/2018 μελέτη της Δ/νση Τ.Υ.Χ. Yδο & Π.

                                                                                          

                                                                                                   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΛΙΩΤΗΣ

 

Μελέτη