Eνημέρωση

Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις


Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες διαχείρισης οργανωμένων περιοχών πρασίνου έτους 2019»

 

Ο  Δήμαρχος Σπάρτης προκηρύσσει  με Συνοπτικό Διαγωνισμό την  επιλογή αναδόχου, για τη διενέργεια της υπηρεσίας  με τίτλο  « Εργασίες διαχείρισης οργανωμένων περιοχών πρασίνου έτους 2019 », (συνολικού ποσού 29.991,56  ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) ,  με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο για την ανάθεση  της  σύμβασης, η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), της αριθ. Ε6/5/2019  μελέτης του Τμήματος Περιβάλλοντος Ενέργειας & Πολιτικής Προστασίας, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος.

Ο Συνοπτικός Διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 17/07/2019 , ημέρα Τετάρτη, στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμου Σπάρτης (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) -Κεντρική Πλατεία Σπάρτης, ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού.

Ώρα λήξης  της υποβολής  προσφορών  ορίζεται η 11:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, όπως αναφέρονται στο άρθρο 12 της Διακήρυξης.

Tα έγγραφα  της σύμβασης θα βρίσκονται αναρτημένα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

  1. Στο ΚΗΜΔΗΣ www.promitheus.gov.gr
  2. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης: www. sparti.gov.gr σε επεξεργάσιμη μορφή, όπου παρέχεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α 35-6262.009  του προϋπολογισμού οικ. έτους 2019  με τίτλο « Εργασίες διαχείρισης οργανωμένων περιοχών πρασίνου έτους 2019  » και χρηματοδοτείται από τακτικά έσοδα του Δήμου.

 

 

                                                                     Ο Δήμαρχος

  

                                                             Βαλιώτης Ευάγγελος          

 

Περίληψη διακήρυξης

Διακήρυξη

Μελέτη

ΤΕΥΔ

Έντυπο οικονομικής προσφοράς

Απόφαση Δημ. Σ/λίου