Τελευταία Νέα

1ος Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα «Τα Καρυάτεια»

Στις Καρυές Δήμου Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ημιμαραθώνιος  Πάρνωνα «Τα Καρυάτεια», το Σάββατο 8  Ιουνίου 2013 και ώρα 6:00 μ.μ. στη μνήμη του  Ευεργέτη Γεωργίου Θ. Σκιούρη.


Ο αγώνας πραγματοποιείται από τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο Καρυάτης»,  τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών και τον Αθλητικό Σύλλογο «Απόλλων» Δυτικής Αττικής. Συμμετέχουν όλοι οι φορείς του χωριού. Η εκδήλωση έχει την εθελοντική στήριξη του Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου (Τμήμα Οργάνωσης και  Διαχείρισης Αθλητισμού), της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Σπάρτης, του Σώματος  Οδηγισμού Σπάρτης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασσαρά.


Η διαδρομή έχει μήκος 20.300 μέτρα για ενήλικες και δυο χιλιόμετρα για παιδιά. Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία  Καρυών.
Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους και θα βραβευθούν οι  τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, αλλά και κάθε κατηγορίας. Μετά τις  βραβεύσεις και τις απονομές θα προσφερθεί φαγητό στους αθλητές και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα στην πλατεία του χωριού.

Εκ του Γραφείου Τύπου του Δήμου Σπάρτης